85 mezunları bir araya geldi

Sarayönü Lisesi 1985 mezunları organize edilen bir programla 37 yıl sonra bir araya geldi.Sarayönü Lisesinden 1985 yılında mezun olan ve değişik mesleklerde hayatlarını sürdüren öğrenciler 37 yıl sonra Sarayönü’nde buluştular....

Sarayönü Lisesi 1985 mezunları organize edilen bir programla 37 yıl sonra bir araya geldi.

Sarayönü Lisesinden 1985 yılında mezun olan ve değişik mesleklerde hayatlarını sürdüren öğrenciler 37 yıl sonra Sarayönü’nde buluştular.

Farklı şehirlerden gelen mezunlar bir araya gelerek eski günlerin yâd etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü mezun oldukları okulda buluşup eski sıralarına oturan 20 öğrenci duygu dolu anlar yaşadı.

Halime Bağcı Çelik, Yavuz Durmaz, Soner Çolak, Handan Bayram, Ayşenur Bağcı Karakılınç ve Atilla Çetinkaya tarafından oluşturulan WhatsApp grubu ile birbirleriyle iletişime geçen sınıf arkadaşları, lise yıllarını hatırlayarak nostalji yaşamak için organize oldu.

Organizasyona İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya, Ankara, Kayseri, Konya ve Sarayönü’nden olmak üzere 20 kişi ile birlikte eski sınıf öğretmenleri Ahat Koçak katıldı.

85 mezunları buluşması hakkında organizasyon komitesi adına açıklamada bulunan  Halime Bağcı Çelik; “Birçok yerde lise mezunları etkinliği yapılmakta. Bizde 1985 yılı mezunları olarak Sarayönü lisesinde buluşmayı düşündük. Oluşturduğumuz WhatsApp grubu ile arkadaşlarımızla iletişime geçtik. İlk buluşmamızı 2 Temmuz saat 10.30 da lisede buluşarak okuduğumuz sıralarda oturup anılarımızı canlandırdık. Daha sonra beraber yemek yiyip Evcekaya’da çay keyfi yaptık.

Uzun bir aradan sonra arkadaşlarımızla görüşme fırsatımız oldu. Duygu dolu anlar yaşadık.  Hepimiz çok mutlu olduk. Benzer buluşmaları daha sonraki yıllarda da daha çok katılımla yapmayı planlıyoruz.

Bu organizasyonu Sarayönü’nde yapmaktaki amacımız geçmiş günleri yâd etmekti. Aynı zamanda mezun olduğumuz okulumuz ve ilçemiz adına ahde vefa göstermek istedik. Benzer organizasyonların diğer öğrencilere de örnek olması güzel olur.

Sonuçta öğrencilik yılları insanın hayatındaki en güzel anıları oluşturuyor” dedi.

Yerel Haberleri