Başkan Solak'tan esnaf ziyaretleri

Ak Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nafiz Solak, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.Ak Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nafiz Solak,...

Ak Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nafiz Solak, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ak Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nafiz Solak, beraberinde Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, parti mensupları, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte esnafı ziyaret etti.

Esnaf ziyaretleri esnasında Sarayönü'ne kazandırdıkları hizmetlerinden de bahseden Başkan Nafiz Solak, esnafların dua ve desteklerini istedi. Son beş yılda büyük yatırımlara imza attıklarını kaydeden Başkan Nafiz Solak, "Halkımız, esnaflarımız, herkes son beş yıl içerisinde Sarayönü'ne yapılan yatırımları görüyor. Önceki dönemlerle kıyaslanamayacak derecede çok yatırımı ilçemize kazandırdık. Bu yatırımların bazılarını kendi öz sermayemizle, bazılarını Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, bazılarını ise hükümetimizin desteğiyle hayata geçirdik. Son beş yılda ilçemize kazandırdığımız eserler Ak kadroların eserlerdir. Yaparsa yine Ak parti yapar." dedi.

"Biz karalamıyoruz, proje üretiyoruz"

Seçim dönemlerinde karalama ve iftira kampanyalarından medet ummanın acizlik göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Nafiz Solak, "Biz kimin ne dediğine, hangi iftiraları savurduğuna bakmadan proje üretmeye ve hayata geçirmeye devam ediyoruz. Projeleri olmayanlar karalama kampanyalarıyla bir yerlere ulaşmaya çalışır. Onların rüyalarında göremeyecekleri projeleri bir hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi Organize Sanayi Bölgesi, bir diğer Beşgöz, bir başkası doğalgaz. Belediye binası, düğün salonu ve daha birçok proje bunlara eklenebilir." şeklinde konuştu.

"Sarayönü'nün kabuğunu kıracağız"

Son beş yılda Sarayönü'nün büyük bir ivme kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Nafiz Solak, şunları söyledi: "Yıllardır hepimiz, ilçemizin makus talihinden söz edip duruyoruz. Son beş yılda kazandığımız ivme azımsanacak oranda değil. Konya'nın uydu kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz. Gelecekteki hedefimiz ise Konya'nın merkez ilçesi olmak. Birçok konuda ilçemiz kabuğunu kırmaya çok yakın. Önümüzdeki 5 yıl bunun için çok önemli. Bu yüzden geleceğimizi oylayacağımızı iyi bilmek gerekir."

Siyaset Haberleri