Dönmez ve Yılmaz ailelerinin mutlu günü

Raziye-Hüseyin Dönmez çiftinin kızları Fatma Dönmez ile Keziban- Recep Yılmaz’ın oğlu, Koçaş Bilgisayar’ın çalışanı Ramazan Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen tören ile hayatlarını birleştirdi.Dönmez-Yılmaz...

Raziye-Hüseyin Dönmez çiftinin kızları Fatma Dönmez ile Keziban- Recep Yılmaz’ın oğlu, Koçaş Bilgisayar’ın çalışanı Ramazan Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen tören ile hayatlarını birleştirdi.

Dönmez-Yılmaz çiftinin düğün merasimi, Cumartesi günü Sarayönü Belediyesi’nin Eski Düğün Salonunda düzenlenen kına organizasyonu ile başladı. Gelinin arkadaşları ve akrabaları törene katılarak gönüllerince eğlendi. Pazar günü ise erkek evinden oluşturulan konvoy, gelin evine ulaşarak dualarla birlikte gelini aldı. Pazar günü akşamı Sarayönü Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen törenle çiftimiz hayatlarını birleştirdi. Çiftin düğün törenine aileleri, akrabaları ve yakın dostları katıldı. Dostları çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Dönmez ve Yılmaz ailelerini tebrik eder, Fatma ve Ramazan çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yerel Haberleri