DSİ'ye teşekkür yemeği

Sarayönü’nde 5 yıldır aralıksız sürdürülen Beşgöz gölünün temizliğinin tamamlanmasıyla alakalı olarak Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak tarafından Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü idarecileri ve personeline...

Sarayönü’nde 5 yıldır aralıksız sürdürülen Beşgöz gölünün temizliğinin tamamlanmasıyla alakalı olarak Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak tarafından Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü idarecileri ve personeline teşekkür yemeği verildi.

Başkan Solak tarafından organize edilen yemeğe, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Muhittin Özyalvaç, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos, DSİ Makine Ekipman Şube Müdürü Veli Kan, Belediye Meclis Üyeleri ve çalışmalarda görev alan çalışanlar katıldı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, “DSİ tarafından 2015 yılından beri temizlik çalışmaları devam eden Beşgöz gölünde, çalışmalar tamamlandı. İlçemizin doğal yapısının korunması adına su kaynaklarımızın korunmasına önem vermemiz gerektiğini belirtiyor ve ona göre de çalışmalar yürütülmesine gayret gösteriyoruz.  Hedefimiz ilçemiz ve Konya’nın hizmetine doğal bir mesire alanı sunabilmektir. Başta Bölge Müdürümüz, Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yerel Haberleri