Fotoğraf yarışması düzenlenecek

Sarayönü Belediyesi, “Sarayönü’nde Sonbahar, Kış” ödüllü 4. ulusal fotoğraf yarışmasını başlattı.Sarayönü Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması başlatıldı. Sarayönü Belediye Başkanı...

Sarayönü Belediyesi, “Sarayönü’nde Sonbahar, Kış” ödüllü 4. ulusal fotoğraf yarışmasını başlattı.

Sarayönü Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması başlatıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, “Tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle Konya’nın seçkin ilçeleri arasında yer alan Sarayönü ilçemizin tanıtımına ulusal ve uluslararası düzeyde katkı sağlamak; fotoğraf sanatçılarının gözünden İlçemiz genelinde yaşanan sonbahar, kış güzelliklerine dikkat çekmek istedik dedi.”

Yarışmanın tek kategoride gerçekleştirileceği öğrenilirken, her katılımcı yarışmaya en fazla 5 fotoğrafla katılabilecek. Yarışmaya belediye personeli ve yarışma organizasyonu komisyonu, jüri üyeleri ve birinci derece yakınları katılamayacak. Fotoğraflar DVD veya flash bellek ile posta veya elden Sarayönü Belediyesi Basın Birimine teslim edilecek.

Yarışmada birinci olana 4 bin lira, ikinci olana 3 bin, üçüncü olana 2 bin lira, mansiyon (3 kişiye) bin lira ödül verilecek. Son başvuru tarihi 28 Nisan 2023 olarak belirlendi. Son başvuru tarihinin ardından seçici kurul değerlendirmesi yapılarak Yarışma sonuçları Sarayönü Belediyesi web sitesi adresinden ve Sarayönü Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından ilan edilecek; ayrıca tüm ödül ve sergileme kazanan katılımcılara telefon yoluyla bildirilecektir. Sergi, gösteri ve ödül töreni Sarayönü Belediyesi’nin belirleyeceği bir tarihte gerçekleştirilecek.

Yerel Haberleri