İHL'den Konya ikinciliği

Türkiye Geneli 8'nci Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Konya il finali metin canlandırma yarışmasında Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi, il ikincisi oldu.Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından...

Türkiye Geneli 8'nci Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Konya il finali metin canlandırma yarışmasında Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi, il ikincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışma 30 Mart tarihinde Konya Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi nde gerçekleştirildi. 2016-2017 eğitim öğretim yılı için yarışmalara Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrenciler katıldı. Konya'da bulunan bütün Anadolu İmam Hatip Liselerinin katıldığı yarışmada metin ve hikaye canlandırma dalında Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya ikincisi oldu.

Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Çakmak, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz yarışmaya büyük bir özveri ile sene başından itibaren çalıştı. Çalışmalarının karşılığını da aldılar. Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı ve idareci arkadaşlarımı tebrik ederim." dedi.

Eğitim Haberleri