Keyifli okul atölyemle öğreniyorlar

Halıcı Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri ‘Keyifli okul atölyem’ e-Twinning projesi kapsamında; öğretmenleri Emel Yılmaz rehberliğinde, yaptıkları çalışmaların sergisini gerçekleştirdi.Proje hakkında açıklamada...

Halıcı Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri ‘Keyifli okul atölyem’ e-Twinning projesi kapsamında; öğretmenleri Emel Yılmaz rehberliğinde, yaptıkları çalışmaların sergisini gerçekleştirdi.

Proje hakkında açıklamada bulunan Sınıf Öğretmeni Emel Yılmaz, Keyifli okul atölyem projesinin 2023 Eğitim Vizyonu amaçlarına paralel olarak yürütüldüğünü, projede 6 atölye çalışması, her atölyede 3 faaliyet yapıldığını ve 15 kadar web 2.0 aracı tanıtıldığını belirtti.

Drama, sanat, müzik, stem, yaratıcı yazma, çocuk oyunları, akıl zeka oyunları, kodlama, mozaik ve sanat gibi birçok başlık altında faaliyetlerinde yapıldığını kaydeden Emel Yılmaz, “Projemiz öğrencilerimiz tarafından çok sevildi. Her biten çalışmadan sonra bir daha ne yapacağız diye merakla beklediler. Yaparak-yaşayarak öğrenmenin gerçekleştiği çok güzel ve etkili bir proje oldu.” dedi.

Sergi ile ilgili bilgi veren Yılmaz, “öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaların sergisini yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Proje sergimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Şişman ve Şube Müdürlerimizin de katıldı. Bu güzel projeyi gerçekleştirmek bize büyük mutluluk verdi.” şeklinde konuştu.

Eğitim Haberleri