Sizler görevinizi yaptınız, sıra bizde

31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Parti Sarayönü Belediye Başkanı Adayı Nafiz Solak, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından propaganda aracına çıkıp, yaklaşık 1000 kişiye seslendi. 'Sizler görevinizi yaptınız,...

31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Parti Sarayönü Belediye Başkanı Adayı Nafiz Solak, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından propaganda aracına çıkıp, yaklaşık 1000 kişiye seslendi. 'Sizler görevinizi yaptınız, sıra bizde' diyen Solak, "Yorucu ve zorlu bir süreç geçirdik. Bu süreçte içerisinde ilçe yönetimi, kadınlar kolu, gençlik kolları, meclis üyesi adaylarımızın da bulunduğu partililerimizin yanı sıra çok sayıda isimsiz kahraman vardı bize destek oldu. Gece gündüz demeden, yağmur, soğuk dinlemeden çalıştılar. Sizlerde çok yoruldunuz. Artık dinlenme vakti. Tüm mahallelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Özellikle bayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu farklı sonucu seçim öncesinde beklediklerini dile getiren Solak, "Birçok seçim bölgesinde önde olduğumuzu biliyorduk. Seçim çalışmalarımızda hemşerilerimizin bize gösterdiği teveccüh sandığa yansıdı. Bu tek başına yakalanmış bir başarı değil. Ekip işi. Birkaç gün dinlendikten sonra işimizin başına geçeceğiz. Biz Sarayönü'nü tüm mahalleleri ile birlikte seviyoruz. Bu sevgimizin karşılığını da 5 yılda yapacağımız hizmetlerle sizlerde göreceksiniz. Sarayönü'nün daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yerel Haberleri