Anaokulu 23 Nisan şenliği düzenledi

Anaokulu 23 Nisan şenliği düzenledi
Sarayönü Merkez Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 23 Nisan şenliği düzenledi.Komek Salonu'nda gerçekleştirilen eğlenceye İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman katıldı. Saygı duruşu ve...

Sarayönü Merkez Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 23 Nisan şenliği düzenledi.

Komek Salonu'nda gerçekleştirilen eğlenceye İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Merkez Anaokulu Müdürü Ebru Solak'ın konuşmasıyla devam etti.

Merkez Anaokulu Müdürü Ebru Solak, yaptığı konuşmada, "TBMM'nin kuruluş yıldönümünde yine bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Atatürk, medeni dünyanın kabul ettiği demokratik bir yaşama kavuştuğumuz ve TBMM'nin açıldığı 23 Nisan tarihini çocuklara armağan etmiştir. Bu nedenle Ulusal Egemenlik Bayramı olarak kabul ettiğimiz bugün aynı zamanda çocuk bayramı olarak da kutlanmaktadır. Diğer bir taraftan 23 Nisan Dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Atatürk bugünün küçükleri, yarının büyükleri diyerek sizlere vermemiz gereken önemi en güzel şekilde ifade etmiştir. Bugün burada sevincinizi ve coşkunuzu sizlerle paylaşan büyükleriniz, sizden araştıran, düşünen, üreten, ahlaki ve insani değerleri kazanmış insanlar olarak yetişmenizi beklemektedir." dedi.

Konuşmanın ardından çocuklar için tertip edilen eğlenceler başladı. Kukla gösterileri, oyunlar, yarışmaların olduğu programda, palyaçolar çocukları eğlendirdi. Ayrıca öğrencilere pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen bazı yarışmalara veliler de dahil edildi. Bir hayli eğlenen ve mutlu olan öğrenciler, güzel bir gün geçirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.