Ankara seferleri başlıyor

Ankara seferleri başlıyor
Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi tarafından, Sarayönü-Ankara otobüs seferlerinin önümüzdeki günlerde yeniden başlayacağı bildirildi.Daha önce Ilgın'da faaliyet gösteren bir otobüs firması tarafından gerçekleştirilen...

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi tarafından, Sarayönü-Ankara otobüs seferlerinin önümüzdeki günlerde yeniden başlayacağı bildirildi.

Daha önce Ilgın'da faaliyet gösteren bir otobüs firması tarafından gerçekleştirilen Sarayönü-Ankara otobüs seferleri, yolcu sıkıntısından dolayı gerçekleştirilemiyordu. Ilgın-Kadınhanı ve Sarayönü'nde bulunan yolculara hizmet veren otobüs yolcu sayındaki azalmadan dolayı kaldırılmıştı.

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır, Sarayönü-Ankara otobüs seferlerinin yeniden başlayacağını duyurdu.

Perşembe gününden itibaren otobüs seferlerinin başlayacağını kaydeden İnanır, "Lüks Aksel seyahatle Sarayönü-Ankara seferleri yine gerçekleştirilmeye devam edecek. Her gün sabah Sarayönü'nden 09:30 da hareket edecek olan otobüs için vatandaşlarımız biletini Sarayönü yazıhanemizden temin edebilir. Sarayönü halkımıza hayırlı olsun" dedi.