Anlamlı yemek organizasyonu

Anlamlı yemek organizasyonu
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nda engelliler günü münasebetiyle özel eğitim sınıfında eğitim alan öğrenciler ve velileri ile birlikte yemek organizasyonu gerçekleştirildi.Yemek programına okul idaresi, öğretmenler,...

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nda engelliler günü münasebetiyle özel eğitim sınıfında eğitim alan öğrenciler ve velileri ile birlikte yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

Yemek programına okul idaresi, öğretmenler, özel eğitim sınıfı öğrencileri ve velileri katıldı.

15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Kadir Arslan, engelliler günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sosyal yaşamda, iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve çeşitli güçlüklerle karşılaşan engellilerin farkına varmamız, onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerek. Sadece Engelliler Günü'nde hatırlayarak, sosyal medyadan birkaç paylaşım yaparak değil; hayatın her alanında onların sorunlarına çözüm üretebilmek için uğraşmalı ve onları hayatın kenarında bırakmamalıyız. Engelli olmak tercih değil, bir sonuç. Doğuştan olabileceği gibi sonradan kaza, hastalık vb. durumlarla da oluşabilir. Bu nedenle hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmamamız gerekiyor." dedi.