Ara transfer uzadı

Ara transfer uzadı
Amatör futbolcu ikinci tescil ve transfer dönemi uzatıldı. 17 Şubat 2017 Cuma günü sona erecek olan 2016-2017 futbol sezonu transfer dönemi 1 hafta uzatıldı. Bu karar özellikle şampiyonluğa ve düşmemeye oynayan takımları sevindirirken,...

Amatör futbolcu ikinci tescil ve transfer dönemi uzatıldı. 17 Şubat 2017 Cuma günü sona erecek olan 2016-2017 futbol sezonu transfer dönemi 1 hafta uzatıldı. Bu karar özellikle şampiyonluğa ve düşmemeye oynayan takımları sevindirirken, kadrosu korumak zorunda olan takımları tedirgin etti.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı  Ali Düşmez, amatör futbol transfer döneminin bir hafta uzatıldığını duyurdu.

Resmi siteden yaptığı açıklamada, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı  Ali Düşmez, 2016-2017 sezonu transfer takvimine göre daha önce 17 Şubat' ta sona ereceği ilan edilen amatör futbolcu ikinci Transfer ve Tescil Dönemi ve takiben uzatılan transfer yapma süresinin, kulüplerden gelen talepler dikkate alınarak 24 Şubat 2017 tarihine kadar uzatılmasına karar verildiğini bildirdi.

İkinci transfer ve tescil dönemi 24 Şubat Cuma mesai bitiminde sona erecek. Bu karar özellikle hedefi olan takımları sevindirdi. Bir çok takım transfer yapıp kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti.

Sarayönü Belediyespor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup' ta şampiyonluk mücadelesi veren, Play-Off Finalleri'ne katılma hakkı elde etmeye çalışan ve küme düşmeme uğraşı veren takımlardan çoğu ara transfer sezonunda kadrodaki eksiklerini gidermek için yoğun çaba harcıyor.

69 geldi, 47 gitti

Ligde mücadele eden 13 takım, devre arası transfer döneminde toplamda 69 futbolcuyu kadrosuna katarken, 47 oyuncuyla yollarını ayırdı. Bucak Belediye Oğuzhanspor 5, Kepez Belediyespor 5, Isparta Davrazspor 5, Sarayönü Belediyespor 8, Serik Belediyespor 5, Eğirdirspor 5, Sandıklıspor 7, Hisar Belediyespor 6, Tavşanlı Linyitspor 6, Akşehirspor 6, Dumlupınar Üniversitespor 2, Konyaaltı Belediyespor 5, Akıncılar 4 oyuncu olarak kadrosunu güçlendirmeye çalıştı.

Ara transfer döneminde şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katan Sarayönü Belediyespor, 7'nci Grup'ta en fazla transfer yapan takım olarak dikkat çekti. İkinci yarı hedefleri doğrultusunda kadroda yapılanmaya giden yeşil-siyahlılar, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 8 futbolcuyla transfer şampiyonu oldu.