Asem kayıtları başladı

Asem kayıtları başladı
Sarayönü'nde Asem Kurs Merkezi'nde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başladı. Geçen Çarşamba günü (24 Ocak 2018) başlayan kayıtlar 4 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek.Konya Büyükşehir Belediyesi...

Sarayönü'nde Asem Kurs Merkezi'nde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başladı. Geçen Çarşamba günü (24 Ocak 2018) başlayan kayıtlar 4 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim ve Sanat Merkezlerine (ASEM), Sarayönü Şehir Konağı'nda yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. Sarayönü Asem Kurs Merkerzi sorumlusu Zeliha Ceylan, Asem kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bayanlar için bir halk üniversitesi mahiyetinde çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti.

Yeni kursların 12 Şubat'ta başlayacağını kaydeden Ceylan, yaptığı açıklamada, "ikinci dönemde kuaförlük, Kur'an-ı Kerim, spor, aşçılık, mefruşat, ingilizce, bilgisayar, şiş örgü, takı tasarımı gibi bir çok güzel kurs açacağız. Bu kurslara ek olarak cilt bakımı kursu da açılacak. Teknik sorunlar nedeniyle ilk dönem açılamayan havuzumuz 12 Şubat'ta açılacak. Bu dönem mefruşat kurslarımızı giyim kurslarıyla destekleyeceğiz. Ayrıca İş-kur destekli bir kursumuz da olacak. Gündüz gelemeyen bayanlarımız için akşamları yüzme seansları düzenleyeceğiz." dedi.

Asem artık ücretsiz

İlk dönem 175 bayanın Asem'den yararlandığını kaydeden Zeliha Ceylan şöyle konuştu: "ilk dönem kabul salonumuz çok aktifti. Bunun yanı sıra sosyal etkinliklerimiz de oldu. Geçen dönem ücretli olan kurslarımız artık ücretsiz olacak. Sadece havuz ve spor ücretli olacak. Havuz ve spor için 40 TL yatırması gereken bayanlarımız, 4 ay boyunca herhangi bir süre sınırlaması olmadan bütün imkanlardan faydalanabilecek. İstek, şikayet ve kurs önerileri için bayanlarımız bizi 237 93 36 numaralı telefon vasıtasıyla ulaşarak görüşebilir. Ayrıca 3-6 yaş oyun odamız da kursiyerlerimizin çocukları ile kurs saati boyunca ilgileniyor. Bunun yanı sıra kabul salonumuz, bütün kursiyerlerimize ücretsizdir. Kayıtlarımız 4 Şubat tarihine kadar devam edecek. Bu kurslara kayıt olmak isteyenler bizzat Asem Kurs Merkezimize gelebileceği gibi www.komek.org.tr adresinden de müracaatta bulunabilir."

Etiketler :