ASEM ve KOMEK kayıtları başladı

ASEM ve KOMEK kayıtları başladı
Sarayönü’nde pandemi nedeniyle uzaktan devam edecek online ASEM ve KOMEK kursları için 2021 bahar dönemi kayıtları başladı. 18 Ocak'ta başlayan kayıtlar 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Yeni dönem kayıtları www.konya.bel.tr...

Sarayönü’nde pandemi nedeniyle uzaktan devam edecek online ASEM ve KOMEK kursları için 2021 bahar dönemi kayıtları başladı. 18 Ocak'ta başlayan kayıtlar 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Yeni dönem kayıtları www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılabilecek.

Sarayönü ASEM Kurs Merkerzi sorumlusu Zeliha Ceylan, ASEM kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bayanlar için bir halk üniversitesi mahiyetinde çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti.

Yeni kursların Şubat ayında başlayacağını kaydeden Ceylan, yaptığı açıklamada, “Pandemi sebebiyle hemşehrilerimizin evlerinden çıkamadığı dönemde çeşitli konularda kendilerini geliştirmeleri ve kişisel gelişim alanlarında yeni yetkinlikler kazanabilmeleri için kurslarımızı çevrimiçi olarak sürdüreceğiz.

İkinci dönemde yine bir çok güzel kurs açacağız. Kurslarımız ücretsizdir. Pandemiden dolayı eğitimlerimizden uzaktan online olarak devam edecek. Kursiyerlerimiz kurs saatleri çakışmamak şartıyla iki farklı branşta kayıt yaptırabilecek. Ayrıca bu dönemde 14-16 yaş aralığındaki gençlere özel branşlar planlandı.”