ASEM’de maske üretimi başladı

ASEM’de maske üretimi başladı
Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nde (ASEM) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske üretimine başlandı.Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle tüm dünya...

Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nde (ASEM) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske üretimine başlandı.

Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle tüm dünya ile birlikte ülkemizi de tehdit altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede kapsamında seri olarak maske üretimi yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle ASEM bünyesinde, Sarayönü Belediyesi, Altınekin Belediyesi ve toplu taşıma için maske üretimi çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında günde 1000-1200 adet maske üretildiği öğrenildi.

Sarayönü ASEM koronavirüs salgınından korunmada en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisi olan maske üretimine devam ediyor. Sarayönü ASEM ve KOMEK personeli tarafından üretim atölyesinde haftanın dört günü üretim yoğun şekilde gerçekleştiriliyor.

İhtiyaç durumuna göre daha fazla maske üretme imkanına da sahip olan Sarayönü ASEM’de üretilen maskeler, koronavirüsle etkin mücadelede Sarayönü Belediyesi vasıtasıyla vatandaşlara, kamu çalışanlarına, emniyet güçlerine ve koronavirüsle mücadele çalışması yürüten belediye çalışanlarına veriliyor.