Asfalt sezonu tamamlandı

Asfalt sezonu tamamlandı
Sarayönü Belediyesi Fen İşleri birimi altında gerçekleştirilen satıh kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. Gece ve gündüz ısılarının eksi derecelere düşmesinden dolayı mevsim elverişsizliğine bağlı olarak satıh kaplama...

Sarayönü Belediyesi Fen İşleri birimi altında gerçekleştirilen satıh kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. Gece ve gündüz ısılarının eksi derecelere düşmesinden dolayı mevsim elverişsizliğine bağlı olarak satıh kaplama asfalt çalışmaları sona erdi.

Satıh kaplama asfalt çalışmaları konusunda ilçe adına önemli bir yıl geride bırakılırken, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde toplam 44 bin metre satıh kaplama asfalt yapıldı.

İlçe genelinde 2017 yaz döneminde yürütülen asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Geride bıraktığımız yaz dönemi içerisinde satıh kaplama asfalt programı dahilinde Kadıoğlu mahallemize 7 bin 500 metre, Boyalı mahallemize 6 bin 500 metre, Karabıyık mahallemize 4 bin metre, Ertuğrul mahallemizde 1000 metre, Bahçesaray mahallemizde 2 bin 500  metre, Sarayönü merkezde 2 bin metre, Ladik mahallesinde 500 metre satıh kaplama asfalt yapılmıştır. Bunun yanı sıra yıl içerisinde Sarayönü Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Ladik mahallemize 10 bin, Başhüyük mahallemize 5 bin 500, Çeşmelisebil mahallemize 4 bin 500 metre asfalt yapılmıştır. Genel toplamda ilçemiz ve bağlı mahallelerin iç yollarında 44 bin metre asfalt yapılmıştır. Gece ve gündüz ısılarının düşük olması sebebiyle yapım işlerini bu yıl sonlandırdık. 2018 yılı yaz döneminde program dahilinde 50 kilometre asfalt yol yapmayı hedefliyoruz" dedi.