Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Bayramı kutlanıyor

Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Bayramı kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Sarayönü'nde de coşkuyla kutlanacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının da yıldönümü olan bu özel gün, Ladik Şehit Yunus Emre Uçar İlkokulu'nda düzenlenecek olan programa ev sahipliği yapacak.

Sarayönü’nde ki program, Hükümet Konağı'nda çelenk sunumuyla başlayacak ve daha sonra saat 10:00'da Ladik Şehit Yunus Emre Uçar İlkokulu'nda devam edecek.

Protokol ve vatandaşların katılımıyla birlikte, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çeşitli gösteriler düzenlenecek.

Öğrenciler, bu özel günde hünerlerini protokol üyeleri ve velilere sergileyecekler. Müzik, dans, tiyatro gibi çeşitli sanat dallarından örneklerin sunulacağı programda, çocuklar hem eğlenceli hem de anlamlı bir gün geçirecekler.

ataturkun-cocuklara-armagani-23-nisan-bayrami-kutlaniyor-2.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, bu özel günde çocuklarla bir araya gelmenin keyfini yaşayacaklarını dile getirerek,” Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacak. TBMM'nin açılışının 103. yıldönümünü ve çocukların özel gününü bir arada kutlayacağımız bu önemli gün, Sarayönü'nde de öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyecekleri etkinliklerle dolu olacak. Öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyecek olmaları bizleri gururlandırıyor ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Bu vesileyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm öğrencilerimize ve Sarayönü halkına en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu özel günde, çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için hep birlikte daha nice güzel etkinliklere imza atmayı diliyor, bu anlamlı günü coşkuyla kutlamak için tüm halkımızı programımıza davet ediyorum.” Şeklinde konuştu