Aydemir ailesinin sünnet sevinci

Aydemir ailesinin sünnet sevinci
Sarayönü'nde Medaş'tan emekli olan, bir dönem minibüs işletmeciliği de yapan Kamil Aydemir, hafta sonu torununu sünnet ettirdi.Nigar Aydemir'in oğlu Enes Taha, hafta sonu düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe adım attı. Aydemir...

Sarayönü'nde Medaş'tan emekli olan, bir dönem minibüs işletmeciliği de yapan Kamil Aydemir, hafta sonu torununu sünnet ettirdi.

Nigar Aydemir'in oğlu Enes Taha, hafta sonu düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe adım attı. Aydemir ailesinin evinde gerçekleştirilen düğüne ailesinin çok sayıda seveni ve yakını davetli olarak katıldı. Cumartesi günü düzenlenen düğün, mevlit ile başladı. Mevlit okunmasının ardından sünnet çocuğunu gezdirmek amacıyla konvoy oluşturulurken, ilçede dolaşan araçlar daha sonra düğün evine gitti. Gezinin ardından davetlilere Sarayönü ne özgü düğün pilavı ikram edildi. Düğüne katılanlar arasında Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner de yer aldı. Düğünün mutluluğu ve neşesi ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Aydemir ailesini tebrik eder, erkekliğe adım atan küçük Enes Taha'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.