Ayşegül ve Ziya evlendi

Ayşegül ve Ziya evlendi
Sarayönü Meslek Yüksek Okulu personelinden Naci Kınacı'nın oğlu Ziya Kınacı, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.Mevlüt-Narin Hodoğlugil çiftinin kızı Ayşegül ile Naci-Fadimana Kınacı çiftinin oğlu Ziya, geçtiğimiz...

Sarayönü Meslek Yüksek Okulu personelinden Naci Kınacı'nın oğlu Ziya Kınacı, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.

Mevlüt-Narin Hodoğlugil çiftinin kızı Ayşegül ile Naci-Fadimana Kınacı çiftinin oğlu Ziya, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen düğün ile evlendi. Çiftin düğünü nişan be nikah ile başladı. Nikah merasiminde mutlu çift iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek resmi imzalarını attılar. Sarayönü Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nişan ve nikah merasimlerinin ardından düğün evinde davetlilere yem ikramlarında bulunuldu. İlçeye özgü düğün yemeklerinin ikram edildiği düğüne Kınacı ailesinin çok sayıda seveni ve yakını eşlik etti. Düğün gelin alma merasimi ile sona erdi. Düğün evinde düzenlenen konvoyun gelini kız evinden dualar eşliğinde alarak düğün evine getirmesi ile düğün tamamlandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Hodoğlugil ve Kınacı ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Ayşegül ve Ziya'ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.