Aytaç'ın yokluğu hissedildi

Aytaç'ın yokluğu hissedildi
Sarayönü Belediyespor'un en önemli oyuncularından Aytaç Solunoğlu, Karaman Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında talihsiz bir sakatlık yaşayarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.Hafta içerisinde tedavisi yapılmasına...

Sarayönü Belediyespor'un en önemli oyuncularından Aytaç Solunoğlu, Karaman Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında talihsiz bir sakatlık yaşayarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Hafta içerisinde tedavisi yapılmasına rağmen Isparta Davrazspor karşılaşmasına yetişemeyen Aytaç Solunoğlu, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Defansın bel kemiği olan Aytaç Solunoğlu'nun Isparta Davrazspor karşılaşmasındaki eksikliği ciddi şekilde hissedildi. Savunmayı çekip çeviren ve tecrübesiyle yönlendiren Aytaç'ın yokluğunda defansın göbeğinde mücadele eden oyuncuların yaptığı bariz hatalar Sarayönü Belediyespor'un kalesinde 4 gol görmesine neden oldu.

Takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Aytaç Solunoğlu'nun deplasmanda oynanacak olan Mut İdman Yurdu karşılaşmasına yetişmesi ümit ediliyor.