Aziz milletimiz oyunu bozdu

Aziz milletimiz oyunu bozdu
Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, “15 Temmuz, ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri, FETÖ ve diğerleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Milletimiz oyunu bozmuştur” dedi.Saadet Partisi Sarayönü...

Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, “15 Temmuz, ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri, FETÖ ve diğerleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Milletimiz oyunu bozmuştur” dedi.

Saadet Partisi Sarayönü İlçe başkanı Ziya Tokgöz “15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle bir açıklama yayınlandı.

Tokgöz açıklamasında, “15 Temmuz hain kalkışması ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri (FETÖ - diğerleri ) tarafından gerçekleştirilmiştir. Biz biliyoruz ki yeryüzünde fitne ve fesat çıkarmak için çalışan bu ırkçı emperyalizm, onun işbirlikçileri, uşakları durmayacak vatanımıza ve bütün insanlığa saldırılarını devam ettirecektir” dedi.

Tokgöz, sözlerini şöyle sürdürdü: “FETÖ’nün çalışmalarının gerçekte ümmetin ve milletin lehine olmadığını asıl amaçlarının dinler arası diyalog ılımlı İslam medeniyetler ittifakı - dinler bahçesi gibi çalışmalarla tabiri caizse İslam'ın içini boşaltmak olduğunu Milli Görüş harekatı ve Saadet Partisi olarak 40 yıldır haykırmaktayız. Bu tür çalışmaların karşısında durmaya hakikati anlatmaya ve hakkı haykırmaya devam edeceğiz.

Bundan sonra ülkemizin aleyhine olan plan ve programları bozmak için her zamankinden daha fazla kenetlenmeye daha fazla çalışmaya daha fazla sevgiye saygıya ve yaptıklarımızın kime zarar kime fayda sağladığına dair şuurlu bir düşünceye ihtiyacımız vardır.

Vatanımızda çatışmaya, kutuplaşmaya, nefret diline ve yeni yeni mağduriyetler oluşturmaya değil, birbirimizle kardeşliğimizi yeniden tesis etmeye, sevgi bağları oluşturmaya, haksızlıkları gidermeye, yaraları sarmaya ihtiyacımız vardır.

Hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulması için ümmetin içinde bulunduğu kaostan ivedilikle kurtarılıp İslam birliği çalışmalarına doğru sevki öncelikli hedefimiz olmalıdır.

Aziz milletimiz tarafından, yeniden büyük Türkiye, İslam birliği ve nihayetinde yeryüzünden fitne ve fesadın kaldırılarak hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulacağına olan inancımız tamdır. Bu minvalde tekraren aziz şehitlerimize Cenab-ı Hakk’tan rahmet diler, gazilerimize sağlıklı güzel ömürler niyaz ederiz.”