Azrail yardım dönüşünde yakaladı

Azrail yardım dönüşünde yakaladı
Kadınhanı ilçesi yakınlarında içinde Ladik mahallesinden 3 kişinin bulunduğu minibüs kamyona arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.Kaza, Kadınhanı- Konya kara yolunun 5. kilometresinde yaşandı....

Kadınhanı ilçesi yakınlarında içinde Ladik mahallesinden 3 kişinin bulunduğu minibüs kamyona arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Kadınhanı- Konya kara yolunun 5. kilometresinde yaşandı. Mustafa Dağlı yönetimindeki 42 EH 943 plakalı minibüs, Ümit G’nin kullandığı 33 N 9317 plakalı kamyona arkadan çarptı. İhbarla olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, minibüste bulunan 3 kişiyi kurtarmak için seferber oldu. Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak çıkartılan sürücü Mustafa Dağlı ile yanında bulunan Osman Dağlı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hakkı Dağlı’nın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Dağlı’nın cansız bedeni, incelemelerin ardından otopsi için Kadınhanı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dağlı’nın cenazesi Perşembe günü öyle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ladik Ahmet Hüdai mezarlığına defnedildi.

Ladik Mahallesi Konya-Afyon karayolu üzerinde bulunan petrol işletmesinde lastikçilik yapan Hakkı Dağlı’nın yolda kalan bir araca yardım etmek için gittiği dönüş yolunda kazaya karışarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Hakkı Dağlı’ya Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.