Babalar gününü çocukları olmadan kutladılar
Yayınlanma:
Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Meliha Ercan Huzurevinde kalan yaşlılar için babalar günü programı düzenlendi. Pasta kesen yaşlılar çocukları yanlarında olmadan buruk bir babalar günü kutladı.
Meliha Ercan Huzurevi yönetimi tarafından tesiste kalan yaşlılar için babalar günü programı düzenlendi. Huzurevi sakinlerinin unutulmadıkları göstermek için gerçekleştirilen babalar günü kutlamasında Müdür Yardımcısı Harun Sarı günün anlamına dair bir konuşma yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından, huzurevi sakinleri şiirler okuyup şarkılar söyleyerek duygusal ve unutulmaz anlar yaşadı. Çocukları yanlarında olmadan babalar günü kutlayan bazı yaşlılar duygu dolu dakikalar yaşadı. Gerçekleştirilen kutlama programında babaların yüzlerindeki tebessüm, huzurevi yöneticileri için güzel bir armağan oldu.
Huzurevi yönetimi başta kurumda kalan büyükler olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.