Babasıyla aynı kaderi paylaştı

Babasıyla aynı kaderi paylaştı
Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta meydana gelen bir trafik kazası, ilçe halkını üzdü. Sarayönü Süt Üreticileri Birliği'nde çalışan Battal Gül, süt toplama kamyoneti ile kontrolsüz hemzemin geçitten tük treni ile çarpıştı....

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta meydana gelen bir trafik kazası, ilçe halkını üzdü. Sarayönü Süt Üreticileri Birliği'nde çalışan Battal Gül, süt toplama kamyoneti ile kontrolsüz hemzemin geçitten tük treni ile çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden Battal Gül, 31 yaşındaydı. Henüz yakın zamanda evlenen Battal Gül'ün babası Yusuf Gül de acı bir tren kazasına hayatını kaybederken, bu acı tesadüf sevenlerini bir kat daha üzdü.

Sarayönü'nde yük treni ile süt toplama kamyonetinin çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Cuma günü öğle saatlerinde meydana geldi. Sarayönü Süt Üreticileri Birliği çalışanlarından Battal Gül, süt toplama kamyonetiyle üreticilerin sütünü aldıktan sonra dönüş yoluna geçti. Hayatına mal olan kaza Gül'ü Evcekaya mevkiinde kontrolsüz hemzemin geçitte buldu.

Afyonkarahisar istikametinden Konya istikametine doğru giden Selim C. (31) yönetimindeki 73804 sefer sayılı yük treni ile Battal Gül (31) yönetimindeki 42 Z 5352 plakalı süt toplama kamyoneti kontrolsüz hemzemin geçitte çarpıştı.

Tren'in kamyonete şoför mahallinden çarpmasının ardından Battal Gül, araçtan fırladı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Gül, olay yerinde sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Battal Gül, otopsi için Sarayönü Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Geçen yıl Temmuz ayında evlenen Battal Gül'ün babası Yusuf Gül'ün de 2012 yılında, Sarayönü'nde TMO hemzemin geçidinde tren çarpması sonucu yaşamını yitirmişti.

Soruşturma kapsamında ifade veren makinist Selim C, "Kamyoneti fark edince korna ile uyarıda bulunduk.

Kamyonetin sürücüsü treni fark etti. Biz duracağını sanmıştık. Kamyonet durmayarak rayların üzerine çıktığında çarpışma gerçekleşti" dedi.

Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Battal Gül'ün cenazesi, Cumartesi günü öğle namazına müteakip olarak Merkez Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenleri ve yakınları tarafından toprağa verildi.

Etiketler :