Bahadır'dan gazetemize ziyaret

Bahadır'dan gazetemize ziyaret
Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, gazetemize iadeyi ziyarette bulunarak bazı değerlendirmeler yaptı.Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehti Demir ile ilçe hakkında değerlendirme yapan Kaymakam Tarık Bahadır, devam eden ve planladığı...

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, gazetemize iadeyi ziyarette bulunarak bazı değerlendirmeler yaptı.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehti Demir ile ilçe hakkında değerlendirme yapan Kaymakam Tarık Bahadır, devam eden ve planladığı projelerden bahsetti.

Eğitime büyük önem verdiklerini anlatan Kaymakam Tarık Bahadır, "eğitim konusunda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Özür grubu mağduriyeti yaşıyoruz. Okul öncesi eğitimi zorunlu hale getirmek için çalışmalarımız var. Devlet bizden önce zorunlu hale getirmezse biz yapacağız. Bağımsız bir anaokulu çalışmamız var. Otogar karşısındaki kullanılmayan okul binasını bağımsız bir anaokulu yapacağız. TOKİ bölgesine de bir anaokulu yapmak istiyoruz." dedi.

Sarayönü'nün kendi kendine yetebilecek bir şehir olduğunu fakat bunun farkında olmadığını kaydeden Bahadır, "Bunu tetiklemek ve potansiyeli ortaya çıkarmak istiyoruz. Tarımsal sulama konusunu çözersek bazı şeyler daha kolay olur. Hayvancılık ve tarıma nitelik kazandırmalıyız. Bunları fonksiyonel hale getirmek önemli. Sarayönü'nü bir marka haline getirme amacındayız. Sarayönü'nü hastalıktan ari bir damızlık düve yetiştiriciliği bölgesi haline getirebilirsek insanlar parayı koyacak yer bulamaz. Bunu Ege'de ve Trakya'ya başaran yerler var. Üniversitemiz içinde çalışmalarımız var. Devlet yurdu ile birlikte yeni bölümler getirmek istiyoruz." dedi.