Bahattin Canabay oğlunu evlendirdi

Bahattin Canabay oğlunu evlendirdi
Sarayönü’nü Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma, Eğitim Gönüllüleri ve Ornitoloji (Kuş Bilimi) Derneği Başkanı Bahattin Canabay, pazar günü oğlu Murat Canabay'ı evlendirdi.Perihan-Ali Sağlam ailesinin kızı Rabiye ile Nesibe-Bahattin...

Sarayönü’nü Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma, Eğitim Gönüllüleri ve Ornitoloji (Kuş Bilimi) Derneği Başkanı Bahattin Canabay, pazar günü oğlu Murat Canabay'ı evlendirdi.

Perihan-Ali Sağlam ailesinin kızı Rabiye ile Nesibe-Bahattin Canabay ailesinin oğlu Murat Canabay, hafya sonu gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdi. Çiftin nişan ve kınası 23 Ağustos 2019 Cuma günü gerçekleştirildi. Pazar günü ise ikindi saatlerinde gelin alma merasimi için erkek evinde konvoy oluşturuldu. Düğün konvoyu Saraç mahallesinde bulunan kız evinden gelini dualar eşliğinde aldıktan sonra geleneksel ilçe gezisini tamamlayarak düğün evine döndü. Gelin alma merasiminin ardından davetlilere yemek ikramları gerçekleştirildi. Rabiye ve Murat çiftinin çok sayıda seveni ve yakını bu mutlu güne eşlik etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Sağlam ve Canabay ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Rabiye ve Murat'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.