Bahri Karlı vefat etti

Bahri Karlı vefat etti
Sarayönü'nde "Sinemacı Bahri" olarak bilinen belediyeden emekli Bahri Karlı geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu.Sarayönüspor Teknik Direktörü Gültekin Karlı ve İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Karlı'nın babası olan...

Sarayönü'nde "Sinemacı Bahri" olarak bilinen belediyeden emekli Bahri Karlı geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu.

Sarayönüspor Teknik Direktörü Gültekin Karlı ve İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Karlı'nın babası olan Bahri Karlı, bayram arifesinde hayata gözlerini yumdu. Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Bahri Karlı, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Karlı'nın cenazesi kurban Bayramı'nın birinci günü defnedildi. Öğle namazına müteakip olarak evinden kaldırılan Bahri Karlı'nın cenazesi, Konuklar yolu mezarlığına götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına Karlı ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Cenaze namazının ardından helallik istenen merhum Bahri Karlı kabrine defnedildi. Kabristan çıkışında Karlı ailesi taziyeleri kabul etti.

Sarayönüspor'a uzun yıllar hizmet etmiş eski futbolculardan olan Bahri Karlı, şu anda sinema bulunmayan Sarayönü'nde 1964-1984 tarihleri arasında açık hava sineması işleterek ilçenin sosyal hayatına büyük katkı sağlamıştı. Sarayönü Belediyesi'nde çalıştığı dönemde de ilçenin imarı ile ilgili önemli çalışmalarda bulunan Bahri Karlı, toplum içerisinde mütevazi yapısı ve efendiliği ile biliniyordu. Karlı, bir süre vekaleten Sarayönü Belediye Başkanlığı da yaptı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Bahri Karlı'ya Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.