BAL’ın gizli lideri Sarayönü Belediyespor

BAL’ın gizli lideri Sarayönü Belediyespor
BAL Ligi 7 Grup şampiyon adaylarından temsilcimiz Sarayönü Belediyespor bu haftayı maç yapmadan 3 puanı hanesine yazdıracak.

Geçtiğimiz Pazar günü evinde ağırladığı Karaman Gençliksporu 14-0 gibi tarihi bir farkla yenerek ikinci devreye iyi bir başlangıç yapan Sarayönü Belediyespor bu hafta sonu yapılacak karşılaşmalarda maç yapmadan hanesine 3 puanı yazdırmayı garantiledi.

Pazar günü oynanması gereken maç Mersin Camspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Sarayönü Belediyespor hükmen galip gelerek 31 puanla şu an için ligin gizli lideri durumuna gelmiş oldu.

Sarayönü Belediyespor Kulübü başkan yardımcısı Hasan Parılyıldız ligin ikinci yarısına çok iyi başlangıç yaparak moral depoladıklarını belirterek; “Lige şampiyonluk parolası ile giren ekibimiz bazı karşılaşmalarda talihsiz puanlar kaybederek ilk devrenin sonunda 3 sıraya gerilemişti. Ancak biz takıma inancımızı hiç kaybetmedik. İkinci devreye 14-0 gibi tarihi bir fark ve moralle başladık. Mersin Camspor’un ligden çekilmesi ile Hükmen kazandığımız puanla şuan ligin gizli lideriyiz.

Kasırgalar büyük destek verdi

Yeni taraftar grubumuz Kasırgaların moral-motivasyon desteği daha ilk karşılaşmada büyük moral bulduk. Suskun seyircimiz artık 12nci güç olarak takımın arkasında. Bu desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler olarak hepimiz şampiyonluğa ve 3. Lige çıkmaya inandık. Şimdi seyircimizin de büyük desteği ile yıllardır süren bu hayalimizi inşallah bu sezon gerçekleştireceğiz” dedi.