Başar ailesinin mutlu günü

Başar ailesinin mutlu günü
Sarayönü nde ve Konya'da iletişim sektöründe faaliyet gösteren Hikmet Başar ve Ercan Yücel Başar, oğulları için hafta sonu sünnet düğünü gerçekleştirdi.Saliha-Hikmet Başar ve  Zübeyde-Ercan Yücel Başar'ın oğulları,...

Sarayönü nde ve Konya'da iletişim sektöründe faaliyet gösteren Hikmet Başar ve Ercan Yücel Başar, oğulları için hafta sonu sünnet düğünü gerçekleştirdi.

Saliha-Hikmet Başar ve  Zübeyde-Ercan Yücel Başar'ın oğulları, Şefika-Veli Başar'ın torunları Muhammed Onur, Veli ve Mustafa Emir, hafta sonu düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe adım attı. Başar ailesinin evinde gerçekleştirilen düğüne ailenin çok sayıda seveni ve yakını davetli olarak katıldı. Cumartesi günü düzenlenen düğün, mevlüt ile başladı. Mevlüt okunmasının ardından sünnet çocuğunu gezdirmek amacıyla konvoy oluşturulurken, ilçede dolaşan araçlar daha sonra düğün evine gitti. Gezinin ardından davetlilere Sarayönü ne özgü düğün pilavı ikram edildi. Düğünün mutluluğu ve neşesi ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Başar ailesini tebrik eder, erkekliğe adım atan Muhammed Onur, Veli ve Mustafa Emir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.