Başhüyük TOKİ’ye 175 müracaat

Başhüyük TOKİ’ye 175 müracaat
Sarayönü’ne bağlı Başhüyük mahallesinde yapılması planlanan zemin üzerine üç katlı TOKİ konutları için 175 ön talep gerçekleştirildi.Başhüyük mahallesinde daha önce planlanan ve ön talep organizasyonu düzenlenen müstakil...

Sarayönü’ne bağlı Başhüyük mahallesinde yapılması planlanan zemin üzerine üç katlı TOKİ konutları için 175 ön talep gerçekleştirildi.

Başhüyük mahallesinde daha önce planlanan ve ön talep organizasyonu düzenlenen müstakil yapılardan oluşan tarım köy projesinin iptal edilmesinin ardından projenin toplu konuta dönüştürülmesi için gerçekleştirilen ön talep müracaatları sona erdi.

Sarayönü Belediyesi tarafından kabul edilen ön talep müracaatları geçtiğimiz günlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na iletildi. Başhüyük mahallesi için 100 adet 3+1, 75 adet 2+1 konut talep edildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın bu müracaatı kabul etmesi durumunda kesin kayıt süreci başlatılacak. Kesin kayıt süreci içerisinde yeterli müracaat gerçekleşirse Başhüyük mahallesine zemin üzerine üç katlı konutlar inşa edilecek.