Başkan adayı Ülker kırsal mahalle ziyaretlerini sürüyor

Başkan adayı Ülker kırsal mahalle ziyaretlerini sürüyor
31 Mart yerel seçimleri ile ilgili çalışmalarına aralıksız devam eden Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, vatandaşlarla sohbet etmek ve destek talebinde bulunmak için kırsal mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor.

SP Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, ilçede hizmet kalitesini artırmak ve istişareleri sürdürmek için kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Ülker, hafta içerisinde Gözlü, Özkent, Boyalı ve Kadıoğlu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Ülker, mahallelere kazandırılabilecek yeni hizmetler konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

baskan-adayi-ulker-kirsal-mahalle-ziyaretlerini-suruyor-2.jpg

“Sarayönü’nün her köşesine aşığız”

Sarayönü’nün her köşesine en iyi hizmeti götürme anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Başkan adayı Salih Ülker, “İlçemizin merkez mahallerinde olduğu gibi dış mahallerimizde de hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bu yaptığımız ziyaretlerimizle mahalle sakinlerimizin taleplerini dinliyor, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veriyoruz.

Her bir hemşehrimizin düşüncesi bizim için çok önemli. Sarayönümüzün her köşesine aşığız ve ilçemizin daha da gelişmesini kendimize önemli bir görev olarak görüyoruz.

Hedefimiz göçün önüne geçerek kırsal kalkınmayı yerinde sağlamak.” dedi.