Başkan Koç, belediye personeli ile buluştu

Başkan Koç, belediye personeli ile buluştu
Sarayönü Belediyesi'nin çiçeği burnunda başkanı Necati Koç, belediye personeliyle bir araya gelerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Personelle tanışma toplantısı, Perşembe günü Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'un başkanlık ettiği toplantıya, belediye personeli büyük ilgi gösterdi. Toplantıda, belediyenin mevcut çalışmaları, gelecek projeleri ve hedeflerine ilişkin detaylı bir değerlendirme yapıldı. Başkan Necati Koç, personelin görüş ve önerilerini de dinleyerek, katılımcı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu gösterdi.

baskani-koc-belediye-personeli-ile-bulustu-3.jpg

Toplantıda konuşan Başkan Koç, belediye personelinin önemine vurgu yaparak, "Belediyemizin başarısı, siz değerli personelimizin özverili çalışmalarına bağlıdır. Hep birlikte uyum içinde çalışarak, Sarayönü'nü daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

baskani-koc-belediye-personeli-ile-bulustu-1.jpg

Personeller ise, Başkan Necati Koç'un samimi ve açık iletişimine teşekkür ederek, birlikte daha güzel çalışma ortamı oluşturacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.