Başkan Koçaş mahalle esnaflarını ziyaret etti

Başkan Koçaş mahalle esnaflarını ziyaret etti
Sarayönü Esnaf ve Sanatkalar  Odası Başkanı Hasan Koçaş Ladik ve Gözlü Mahalleleri'nde esnaf ile bir araya geldi.Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasana Koçaş Sarayönü merkezi dışında bulunan mahalle ziyaretlerini...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkalar  Odası Başkanı Hasan Koçaş Ladik ve Gözlü Mahalleleri'nde esnaf ile bir araya geldi.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasana Koçaş Sarayönü merkezi dışında bulunan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta farklı mahalleleri ziyaret eden Başkan Koçaş bu hafta Ladik ve Gözlü Mahalleri'nde esnafları ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında konuşan Başkan Hasan Koçaş, "İlçe merkezinde bulunan esnaf vatandaşlarımız gibi ilçe merkezi dışındaki mahallerde bulunan esnaflarımızı da aynı titizlikle ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Oda olarak esnafımızın her zaman yanında olmaya dertlerini dinlemeye çalışıyoruz" dedi.

"Destek can suyu olacaktır"

Ziyaretlerin odak noktasının Covid-19 salgını olduğunu ifade eden Başkan Koçaş, " Bir yıla yakın zamandır Covid-19 gibi global bir salgınla mücadele ediyoruz. Oluşan pandemi koşullarında en fazla zarar gören kesim küçük esnafımız. Kendilerini bu dönemde verdikleri özverili mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ayakta kalmaya çalışıyorlar bizlerde bu durumlara çare üretmek için çabamızı ortaya koyuyoruz. Verilecek olan devlet desteği elbette biraz can suyu olacaktır.

Ancak gerekli pandemi kurallarına uyarak en kısa zamanda normale dönebilirsek esnafımıza en büyük katkıyı getirmiş oluruz. Ben bu dönemde ilçe halkımızı mahalle bakkalından alışveriş yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.