Başkan Solak Anneler Günü’nü Kutladı

Başkan Solak Anneler Günü’nü Kutladı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Hayat boyunca elde ettiğimiz tüm başarıları, onların yürekten dualarına ve yol göstericiliğine borçluyuz.” dedi.Başkan Solak’ın...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Hayat boyunca elde ettiğimiz tüm başarıları, onların yürekten dualarına ve yol göstericiliğine borçluyuz.” dedi.

Başkan Solak’ın mesajı şöyle:

“Koşulsuz sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsali annelerimiz, sahip oldukları derin şefkatle dünyamızı aydınlatmaktadır.

Hem toplum olarak hem de birey olarak hayat boyunca elde ettiğimiz tüm başarıları, onların yürekten dualarına ve yol göstericiliğine borçluyuz.

Cennetin annelerin ayakları altında olduğunun şuuruyla hareket eden ve anneye hürmetin cennetin kapısını araladığının müjdesini veren bir inancın mensupları olarak, annelerimizden öğrendiğimiz tüm değerleri kendimize şiar edinmeli, onlara sonsuz bir hürmetle ve sevgiyle bağlı kalmalıyız.

Özellikle vatan aşkıyla yanıp tutuşan ve bu uğurda canını feda eden kahraman evlatlar yetiştiren şehit annelerimiz, hepimiz için paha biçilmez bir değere ve yüreğimizde müstesna bir yere sahiptir.

Bu duygularla; birliğimizin, beraberliğimizin ve yarınlarımızın mimarları olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Ebediyete irtikal edenleri ise rahmetle ve şükranla yâd ediyorum.”