Başkan Solak: Annelik Sevginin İfadesidir

Başkan Solak: Annelik Sevginin İfadesidir
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, anneliğin başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir değerin karşılığı olduğunu belirterek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.Annelik; sevgi, merhamet ve şefkat duygularının zirve...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, anneliğin başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir değerin karşılığı olduğunu belirterek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Annelik; sevgi, merhamet ve şefkat duygularının zirve yaptığı bir makamdır diyen Başkan Solak; Anleler Günü ile ilgili yayınladığı mesajda; “Annelerimizin sesleri bize huzur, nefesleri güven, varlıkları güç verir. Anne ve babaya ‘üf’ demeyi dahi uygun görmeyen yüce kitabımız onlara saygı, hürmet ve hizmette kusur etmememizi bize öğütler.

Hakiki sevginin ifadesi olan annelik; hayatta başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir değerin karşılığıdır. Bundan dolayı bizler annelerimize yılın her günü Anneler Günüymüş gibi sever, değer verir; saygıda, hürmette kusur etmeyiz.

Anneler Günü bu yıl on bir ayın sultanı Ramazan ayına denk geldi. İki güzelliğin bir arada olduğu bu müstesna günde onların hayır dualarıyla maneviyatımızı bereketlendirme fırsatını kaçırmayalım. Salgın nedeniyle bazı kısıtlamalar olsa da gönülden gönüle akan sevgimizle onlara varlığımızı hissettirelim, gönüllerini hoş tutalım. Sevgi ve umut dolu yüzlerinde oluşturacağımız tatlı bir tebessümün dünyalara değeceğini unutmayalım.

Bu vesileyle bizi dünyaya getiren, hayatımız boyunca koruyup kollayan, üzerimizdeki haklarını ödeyemeyeceğimiz vefa çınarı annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; bütün annelere en derin saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.