Başkan Solak: Bu vatan şehit ve gazilerimizin bize mirasıdır

Başkan Solak: Bu vatan şehit ve gazilerimizin bize mirasıdır
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Solak mesajında “Onlar, bu topraklardaki varlığımızın güvencesidir. Bizlere düşen görev onların bu mirasına sahip çıkmaktır.”...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Solak mesajında “Onlar, bu topraklardaki varlığımızın güvencesidir. Bizlere düşen görev onların bu mirasına sahip çıkmaktır.” dedi

Başkan Solak’ın mesajında şu ifadelere yer verildi;

“Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Hamdolsun ki ay yıldızlı şanlı bayrağımız yine onlar sayesinde bu mukaddes vatan toprakları üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmaktadır.

Bizler, ecdadımızdan miras kalan hasletlere sahip çıkmanın, birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere karşı mücadele etmenin, geleceğe daha müreffeh bir vatan bırakmanın şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcumuzun gereği olduğuna inanıyoruz.

Ne mutlu ki, şehitlerimiz ve ecdadımız bereketli Anadolu topraklarını bize vatan olarak bıraktı. Bugün şanlı bayrağımız ülkemizin semalarında onlar sayesinde gururla dalgalanıyor. Onlar, bu topraklardaki varlığımızın güvencesidir. Bizlere düşen görev onların bu mirasına sahip çıkmaktır.

Bu vesileyle, bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor; bütün şehitlerimize ve hayatta olmayan gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum”