Başkan Solak çalışmaları incelendi

Başkan Solak çalışmaları incelendi
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Gözlü mahallesi ile Kadınhanı Kolukısa mahallesi arasındaki yol çalışması ve ilçe merkez Hatıp mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme ve bordür çalışmalarını yerinde...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Gözlü mahallesi ile Kadınhanı Kolukısa mahallesi arasındaki yol çalışması ve ilçe merkez Hatıp mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme ve bordür çalışmalarını yerinde inceleyip, personelle sohbet etti.

Başkan Solak incelemeler sırasında yaptığı açıklamada: “Ekiplerimiz ilçe merkez ve mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüs salgını sürecinde ilçemizde halkımızın sağlığını korumak için bir yandan kovid-19 ile mücadele ederken bir yandan da belediyecilik hizmetlerimizi devam ettirdik. Normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Hemşehrilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.