Başkan Solak: Huzurlu bir Ramazan ve bayram coşkusu yaşandı

Başkan Solak: Huzurlu bir Ramazan ve bayram coşkusu yaşandı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü’nde gönül birliği içinde örnek bir Ramazan ayı ve bayram yaşandığını belirterek, “Ramazan ayının ve bayramının huzur ve sükûnet içinde yaşanmasını sağlayan tüm...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü’nde gönül birliği içinde örnek bir Ramazan ayı ve bayram yaşandığını belirterek, “Ramazan ayının ve bayramının huzur ve sükûnet içinde yaşanmasını sağlayan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sarayönü’nün Ramazan ayının en güzel yaşandığı yerlerden biri olduğunu belirten Başkan Solak, “Ramazan ayında ilçemiz evleriyle, sokaklarıyla, caddeleriyle oruç tuttu. Bu mübarek ayın ruhuna uygun olarak çok şükür bereketli bir Ramazan ayı yaşandı” dedi.

RAMAZAN’IN BEREKETİNİ BİR YILA YAYMALIYIZ

Ramazan ayının ardından bayramın da ilçede coşkuyla kutlandığını kaydeden Başkan Solak, “Bayram vesilesiyle birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirdik. Küslükler sona erdi, çocuklar mutlu edildi. Hep birlikte huzur içinde bir bayramı daha geride bıraktık. Şimdi, bir ay boyunca elde ettiğimiz hasletleri yılın geri kalan zamanında da sürdürmeye gayret göstermeli; sevgi ve saygıyı yaşatmalı, yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında olmalı, bu huzur iklimini bir yıla yaymalıyız.

Ramazan ayının ve bayramının huzur ve sükunet içinde yaşanmasını sağlayan bütün hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.