Başkan Solak muhtarlarla buluştu

Başkan Solak muhtarlarla buluştu
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle muhtarların taleplerini, görüşlerini ve önerilerini dinlemek için muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.İstişare toplantısı geçtiğimiz Salı günü Sarayönü Belediyesi...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle muhtarların taleplerini, görüşlerini ve önerilerini dinlemek için muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İstişare toplantısı geçtiğimiz Salı günü Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, “Sarayönü'nü bir adım daha ileriye nasıl götürebiliriz düşüncesiyle çalışıyoruz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Her yerdeki sorunu bilmemiz mümkün değil. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız ile bundan sonra da belirli aralıklarla buluşup ilçemiz ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Mahalle muhtarlarımızın istek ve önerilerini dinleyen Başkan Solak, projelerini anlattı. İlgili birim müdürleri de toplantı da hazır bulundu. Muhatarlar da gerçekleştirilen toplantıdan duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Solak'a teşekkür etti.