Başkan Solak Zabıta Haftası'nı kutladı

Başkan Solak Zabıta Haftası'nı kutladı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Zabıta Haftası münasebetiyle, Sarayönü Belediyesi Zabıta personelinin, zabıta haftasını kutladı.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yılı...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Zabıta Haftası münasebetiyle, Sarayönü Belediyesi Zabıta personelinin, zabıta haftasını kutladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yılı dolayısıyla Sarayönü Belediyesi’nde görevli personellerle bir araya gelerek yemek daveti verdi. Verilen davete Meclis Üyesi İbrahim Batır da katıldı.

Zabıta ekiplerinin vatandaşlar ile Belediye arasında köprü görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Solak, “Zabıta teşkilatımızın 195. kuruluş yıl dönümünde bir aradayız. Allah, hizmetlerimizde kolaylık versin, daha nice 195. yıllara kavuşmak dileği ile inşallah. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere İlçemiz adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar gösterdiğiniz başarılardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.