Başkan Solak’tan 2021 mesajı

Başkan Solak’tan 2021 mesajı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının ilçemiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini niyaz ederek, tüm Sarayönü halkına sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının ilçemiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini niyaz ederek, tüm Sarayönü halkına sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Yeni Tip Koronavirüs’ün toplum sağlığı ve ekonomi başta olmak üzere hayatın her noktasını olumsuz etkilediği zorluklarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2021 yılında ilçemiz ve ülkemiz adına güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni etti.

Başkan Solak şu ifadelere yer verdi; "Hüzünleriyle 2020 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle 2021 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri için, onlara daha güzel günler bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm insanlığın ortak sıkıntısı olan pandemi süreciyle ilgili aşılama çalışmalarının başarı getirip hayatımızın normale dönmesi 2021 yılı için en büyük temennimizdir.

Bunun yanında inanıyorum ki 2021 yılında sürdüreceğimiz birlik ve beraberlik, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 hedeflerine millet olarak emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.

Geride bıraktığımız 2019 yılı içinde ilçemiz ve ülkemiz adına yaşanan güzelliklerin yanında hepimizi üzüntüye boğan olaylar da yaşandı. Yaşanan tüm olaylara rağmen ülkemiz insanı birlik ve beraberlik içinde her zaman olduğu gibi yine sıkıntıların üstesinden gelmeyi başardı. Dünya genelinde de mazlum milletlerin sıkıntı yaşamaya devam ettiği, binlerce masumunun hayatını kaybettiği acı bir yıl yaşadık. Temennimiz hem ülkemizde hem de tüm dünyada yaşanan acıların ve sıkıntıların sona ermesi, insanların barış ve huzur içinde yaşamasıdır. Bu vesileyle 2021 yılının Sarayönü'ne, Ülkemize, Milletimiz ve İslam Âlemi'ne hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."