Başkan Solak’tan önemli ziyaret

Başkan Solak’tan önemli ziyaret
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, “Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşme gerçekten çok verimli geçti. Bu ziyaretin gerçekleşmesine vesile olan milletvekilimiz Gülay Samancı hanıma bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Bakan beye taleplerimizi ilettik. Yeni projelerimizi anlattık. İmkanlar ölçüsünde projelerimizi destekleyeceklerini ifade ettiler. Protokol aşamasına geldiğinde bunları kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

Ankara ziyaretlerinin devam edeceğine işaret eden Başkan Solak, “Bundan sonra önümüzdeki günlerde diğer bakanlarımızla görüşmek için de randevu taleplerinde bulunduk. Randevu aldığımız bakanlarımızla görüşüp yine taleplerimizi ileteceğiz.” diye konuştu.