Başkan Solak’tan yeni öğretim yılı mesajı

Başkan Solak’tan yeni öğretim yılı mesajı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle başlayan yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere, ailelere ve eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni etti.Yeni eğitim öğretim...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle başlayan yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere, ailelere ve eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni etti.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ve eğitimin normale dönmesini diledi.

Geleceğe dair iddiası olan nesle sahip olmanın tek yolu eğitim olduğunu altını çizen Başkan Nafiz Solak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sarayönü’nde 5 bine yakın öğrenci eğitim ve öğrenim hayatına devam etmektedir. Belediye olarak en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinciyle çalışmaktayız. İlçede eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için yoğun gayret içerisindeyiz. Mart ayından bu yana pandemiden en çok etkilenen alanlardan birisi eğitim alanı oldu.

Eğitim; okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri ve iddiaları olan bir nesle sahip olmanın yegâne yoludur. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak, 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturacak olan temel unsur da yine eğitimdir.

Hepimizin ortak amacı geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almasıdır. Bu konuda velilerimizin de gerekli ilgiyi göstermeleri gerekiyor.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

mersin