Başkanlar kadınları unutmadı

Başkanlar kadınları unutmadı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla geçtiğimiz pazartesi günü bir dizi ziyaret gerçekleştirerek kadınlar gününü kutladı.Sarayönü...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla geçtiğimiz pazartesi günü bir dizi ziyaret gerçekleştirerek kadınlar gününü kutladı.

Sarayönü merkez ve taşra mahallelerde kadınlarla bir araya gelen başkanlar görüştükleri kadınlara çiçek takdim edip günlerini kutladılar.

Kadınların ailenin ve toplumun temelini oluşturduğunu belirterek, kadınlara karşı her türlü şiddet ve zorbalığın karşısında olduklarını belirten başkanlar aksine kadınlar için pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Başkan Solak ve Ak Parti İlçe başkanı Karacan kadınlar gününe özel mesajlarında “Kadınlar hem en önemli yapımız olan ailemizin hem de toplumumuzun temelini oluşturuyor. Hükümetimiz ‘Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum’ ilkesiyle, kadın ve kız çocuklarının eğitimi ile kadınların iş gücüne katılımını teşvik ediyor. Bizler de hanım kardeşlerimizin sosyal hayatta daha fazla var olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gerek KOMEK ve ASEM’lerimizle, gerekse Aile Destek Merkezimizle hanım kardeşlerimize destek vermeye devam ediyoruz.

Bu duygularla başta şehit anneleri ve eşleri ile pandemi döneminde fedakârca çalışan kadın sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.” İfadelerini kullandılar.