Başkanlar telekonferansla görüştü

Başkanlar telekonferansla görüştü
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, telekonferans yöntemiyle Konya’daki ilçelerin belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.Koronavirüsle ilgili alınan tedbirlerin ve yapılan çalışmaların ele alındığı...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, telekonferans yöntemiyle Konya’daki ilçelerin belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Koronavirüsle ilgili alınan tedbirlerin ve yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda Başkan Altay, tüm belediyelerin ve belediye çalışanlarının cansiperane çalışması nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Altay, “Nerede ihtiyaç sahibi varsa hep birlikte herkesin hizmetine koşuyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte bu sürecin en kısa sürede atlatılması için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'daki ilçelerin belediye başkanlarıyla telekonferans üzerinden toplantı gerçekleştirdi.

Telekonferans üzerinden yapılan toplantıda Sarayönü belediye başkanı Nafiz Solak’ta ilçede yapılan çalışmaları başkan altay ve diğer ilçe belediye başkanları ile paylaştı.

Sarayönü’nde tüm belediye çalışanlarının çok yoğun ve cansiperane şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Solak, “Tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle dezenfeksiyon anlamında çok yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermede noktasında tüm ekibimiz ve mahalle muhtarlarımız yoğun gayret içerisindeler. Bu süreci inşallah hepimiz en kısa sürede atlatacağız” dedi.