Başkanlardan esnaflara ziyaret

Başkanlardan esnaflara ziyaret
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.Çarşı merkezindeki esnaflarla bir araya gelen Solak ve Karacan, esnaflarla sohbet ederek onlarsın dertlerini ve sıkıntılarını...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Çarşı merkezindeki esnaflarla bir araya gelen Solak ve Karacan, esnaflarla sohbet ederek onlarsın dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Yaklaşık bir yıldır devam eden kovid-19 salgından olumsuz etkilenen esnaflarla görüşen başkanlar, bu sürecin bir an önce atlatılabilmesi için maske mesafe ve temizlik kurallarına harfiyen uyulması gerektiğini hatırlattı.

Hep birlikte el ele bu pandemi sürecini atlatmak için herkesin elinden gelen tüm çabayı göstermesi gerektiğini ifade eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, salgının ekonomik etkilerinin ortadan kaldırılabilmesi için bu virüsün yenilmesinin şart olduğunu söyledi.

Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi veren Solak, yaptığı açıklamada, “Esnaflarımız ziyaret ettik. Hatırlarını sorduk. Dertleri, sıkıntıları varsa onları dinledik. Elimizden gelen, imkanlarımız dahilinde olan sıkıntıları giderebilmek için not aldık.” dedi.

Esnafların kovid-19 salgını nedeniyle çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğine değinen Solak, “Bu süreçten en çok etkilenenlerden biri de esnaflarımız oldu. Devletimizin destekleriyle her ne kadar yaşadıkları mağduriyetler hafifletilse de esnaflarımız artık eski özlenen günlerine dönmek istiyor. İnşallah he birlikte bu sıkıntının da üstesinden yakın zamanda geleceğiz.” şeklinde konuştu.