Bayanlardan Kızılay'a destek

Bayanlardan Kızılay'a destek
Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi'nde (Asem), Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası yapıldı. Bayan kursiyerler ve personelden istekli tutumda bulunan uygun 47 donörden kan alındı.Kan bağışı kazanım personeli...

Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi'nde (Asem), Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası yapıldı. Bayan kursiyerler ve personelden istekli tutumda bulunan uygun 47 donörden kan alındı.

Kan bağışı kazanım personeli Özlem Arslan Kuru, Asem personeli ve kursiyerlerin kan bağışına gösterdikleri alakadan çok memnun olduklarını söyledi. 18-65 yaş arası her sağlıklı bireyin kan bağışında bulunabileceğini belirten Kuru, “Kan ihtiyacının her gün bir önceki günden daha fazla olduğu ülkemizde gönüllü kan bağışı çok önemli bir ihtiyaçtır.” dedi.

Kuru, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Kan her an herkes için gerekli olabilir. Bu nedenle kan stoklarımızın sürekli yeterince dolu olması gerekiyor. Sarayönü Aile Sanat ve Eğitim Merkezi kursiyerleri gönüllü kan bağışına duyarlı. Kan toplama aracımızla, Asem'de gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasında gün içerisinde 47 ünite kan topladık. Kampanyamıza ilgi gösteren tüm personel ve kursiyerlere, Konya Büyükşehir Belediyesine ve Asem Müdürü Zeliha Ceylan'a teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.