"Bayramımız kutlu olsun"

"Bayramımız kutlu olsun"
Kurban bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtti.Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir...

Kurban bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtti.

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha ilçe olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Solak, şunları söyledi:

"bayramlar dayanışmadır. Birlikte seviniriz. Bayramlar kardeşliktir. Birliktir. Sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşırız. Bu Kurban Bayramı’nda da, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız.

Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, karanlık yerine aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı, gücün adaletinin değil, adaletin gücünün egemen olduğu, bir bayram diliyorum.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, Sarayönü halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Sarayönü halkımın, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günden istifade edeceklerine inanıyorum.

Sarayönü Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumun alt yapısını hazırladık.

Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun ve Sarayönülü hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.