BBP adayı Mustafa Döğen

BBP adayı Mustafa Döğen
Sarayönü'nde 31 Mart Yerel Seçimleri'ne gidilirken belediye başkanı adayını açıklayan son parti Büyük Birlik Partisi oldu. Büyük Birlik Partisi, yerel seçimlere başkan adayı olarak Mustafa Döğen ile girecek. BBP İlçe Başkanı...

Sarayönü'nde 31 Mart Yerel Seçimleri'ne gidilirken belediye başkanı adayını açıklayan son parti Büyük Birlik Partisi oldu. Büyük Birlik Partisi, yerel seçimlere başkan adayı olarak Mustafa Döğen ile girecek. BBP İlçe Başkanı Zekeriya Kendir ile BBP Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mustafa Döğen, gazetemizi ziyaret ederek adaylık açıklamasında bulundu.

Kendi partimizle girme kararı aldık

BBP İlçe Başkanı Zekeriya Kendir, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "31 Mart yerel seçimlerine girmek için Büyük Birlik Partisi olarak en başından itibaren tüm hazırlıklarımızı ve görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Cumhur İttifakının içinde olan Büyük Birlik Partisi yerel seçimlerde kendi adayları ile bu yarışa girme kararı almış olup Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de Ak Parti adayı Sayın İbrahim Uğur Altay'ı destekleme kararı almıştır. Adaylık süreci içerisinde yaptığımız görüşmeler ve ittifak yapma çabalarımızın sonuç vermemesi üzerine Büyük Birlik Partisi olarak Ladik'ten Mustafa Döğen kardeşimizin Sarayönü Belediye Başkanlığına adaylığı ile yola devam etme kararı aldık. Tüm Sarayönülü hemşerilerimizin desteklerini bekleriz." dedi.

Halka hizmeti Hakka hizmet bildik

BBP Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mustafa Döğen ise adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Büyük Birlik Partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde Sarayönü Belediye Başkan Adayı olarak şahsımı göstermesi ile tüm Sarayönülü hemşerilerimizle kucaklaşma, onların güven ve oylarını almaya talibim. Bu kutlu yolun bir neferi olarak hemşerilerimize hizmet edebilecek olmaktan onur ve gurur duydum. Bizim için bir fabrikatör neyse çoban Ahmet Ağada odur, fabrikada şef neyse işçide odur, bir mühendis ne kadar değerli ise garip ve guraba da o kadar değerlidir. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü ve akilliği yoktur. Tüm Sarayönülü hemşerilerimize eşit mesafedeyiz. Sarayönü'nün 26 mahallesine adil ve adaletli bir şekilde hizmet etme arzusu ile bu yola çıktık, hiçbir baskıya ve tehdide boyun eğmedik. İnancımız halka hizmeti Hakka hizmet bilip ona göre çalışmaktır. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun, tüm Sarayönülü hemşerilerimizin oylarına talibiz. Yüce Allah yar yardımcımız olsun." şekilde konuştu.