BBP ilçe kongresi yapıldı

BBP ilçe kongresi yapıldı
Büyük Birlik Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı 1. Olağan kongresi 20 Mart Cumartesi günü Sarayönü Ladik Mahallesi Kültür Sarayı'nda yapıldı. Tek liste ile yapılan ilçe kongresinde Büyük Birlik Partisi Sarayönü İlçe Başkanı...

Büyük Birlik Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı 1. Olağan kongresi 20 Mart Cumartesi günü Sarayönü Ladik Mahallesi Kültür Sarayı'nda yapıldı. Tek liste ile yapılan ilçe kongresinde Büyük Birlik Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mustafa Döğen oldu.

Kongrede konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mustafa Döğen, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini, üye sayısını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Döğen, Türkiye’deki siyasi duruşu, kadroları ve temiz mazisi ile halkın gönlünde taht kuran bir siyasi hareket olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Büyük Birlik hareketini halkımızla buluşturacağız. Önümüzdeki seçimlere iddialı bir şekilde çalışacağız ve Büyük Birlik Partisi'nin muktedir iktidarını gerçekleştireceğiz. Rahmetlik Muhsin Yazıcıoğlu Genel Başkanımızın dediği gibi fedakârlık değil feda olmak üzere göreve talip olduk. Büyük Birlik Partisi Türk siyasetinde denge noktasındadır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Bugüne kadar Büyük Birlik Partisinin çizgisi, misyonu ve vizyonu aynı şekilde Muhsin Yazıcıoğlu duruşuna ve sevdasına uygun olarak devam edecektir.”

Mustafa Döğen’in başkanlığında oluşan ilçe yönetiminde Ali Kavak, Cemal Kalender, Halil Bağ, İsa Bağ, İsmail Karamanoğulları, Mehmet Çoban ve Samet Özay yer aldı.

Muhsin Yazıcıoğlu anıldı

Kongrenin ardından Muhsin Yazıcıoğlu anısına bir konuşma yapan Döğen, şunları söyledi:

“Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009 tarihinde bir suikast sonucu helikopteri düşürülerek şehit edilmiş, Türkiye'yi kendi emellerince yönetmek isteyen karanlık güçler tarafından ortadan kaldırılarak ülkemiz bir girdaba sokulmak istenmiştir. Biz o tarihten bu zamana kadar tam 12 yıldır hukukun içerisinde kalarak Muhsin Başkanın olayına ilgisi olan kişilerin kanun önünde hesap vermesi için mücadele ediyoruz. 12 yıldır geldiğimiz süreçte Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının hukukunun sonuna kadar aydınlatılamadığını görmekteyiz. Gerek arama kurtarma faaliyetlerini akamete uğratan kişiler, gerek bazı üst düzey yetkililer ve askerlerle ilgili verilen mahkeme kararları bizleri hiçbir dönem tatmin etmemiştir. Büyük Türk Devleti'ne ve adaletine, hukukuna da bunu sonuna kadar açıklamak, bu suikastta kimler sorumluysa onların da kanun önünde hesabını sormak düşer. Bizler, Alperenler hiçbir zaman bu mücadeleden yılmayacağız. Muhsin Başkanımızın hukukunun sonuna kadar açıklanması en büyük temennimizdir. Türk adaletine düşen Muhsin Yazıcıoğlu'nun hukukunu sonuna kadar aydınlatmaktır.”